Следвайте Гласове в ТелеграмБиволъ във Фейсбук: Лена Бориславова наруши омертата и написала

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБиволъ във Фейсбук: Лена Бориславова наруши омертата и написала
Коментари Харесай

Биволъ: Казусът с Лена Бориславова е пределно ясен - едни цинични злоупотреби и данни за престъпление. Тук няма политика

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Биволъ " във Facebook: 

Лена Бориславова наруши омертата и написала статус в мрежата. За страдание цялостен с операции. По ред:

1. Кризисната опорkа, че това е " политическа офанзива " е неуместна, тъй като когато сме почнали следствието за документните злоупотреби, нейната политическа партия #ППДБ бе в интимни взаимоотношения с #Буда и #Пеевски за сформиране на бъдещата #Сглобка, с която ги " изпраха " престъпно и политически и ги възкресиха от политическата морга. Търсенето на " политически " претекст в журналистическите ни следствия е клиширано от ченгеджийските пропагандни щабове изказване, което се пуска в действие при всяка заплаха за изваждането на закононарушения или нелицеприятни истини за марионетките на #Статуквото. Откакто съществува Биволъ, при всички земетресения, които сме им предизвикали повтарят мантрата за " политически " актив от всички вероятни страни. Така че по тази логичност да сме " обслужили " всички политически сили поред във времето. Такива прецеденти са излишък от комунистическата цензура в метода на мислене на родната плутокрация!

2. Разкритието било " с предизборна цел ". Подобна на първата опорка - близнак, която се върти дружно с нея като паразит в логореята на политиците от всички страни, според от това дали едно разобличаване ги обслужва или визира ползите им. По тази логичност при перманентни непрекъснати избори, каквито в България имаме в последните 3 години, проверяващите публицисти би трябвало да излязат в неопределен отпуск! Подобен термин по отношение на следствия в медиите за политици, изключително преди избори, е също излишък от проченгеджийските закони и порядки, насадени в Прехода. Внушението е, че политици, депутати, министри и " вся остлная сволоч " би трябвало да си употребява надали не някакъв богоизбран " имунитет " от това да им бъдат разкривани тъмните или престъпни страни от живота. В страните от евро-атлантическата общественост сходно изказване би звучало налудничаво и невероятно. Точно в изискванията на някаква предизборна обстановка медиите изключително интензивно наблюдават да разкрият пред обществеността всичко за личността и активността на претендентите да я ръководят. Особено в Съединени американски щати, където предизборните акции траят няколко месеца, представяте ли си претендентите, а и самият президент да са " свещени крави " по отношение на журналистически следствия и медийни изявления? Принципът на бистрота без граници е главен за задачата на медиите да покажат на публиката в цялостен размер всичко, за тези на които ще делегират правото да ги съставляват в органите на властта. С една дума - тук сме инфектирани с измислена посткомунистическа " предизборна " цензура, която бе групово внушена за комфорта на политическата тайфа и нейното възпроизводство. В изискванията на извънредно корумпирана система и подвластни медии, дружно с нагласените " избори ", резултатът е една всеобща машинация за народна власт с петолъчка под ревера.

Та би ни било забавно да довърши Лена изказванието си и да каже тъкмо чий избирателен интерес обслужваме ние, вадейки на бял свят едни цинични злоупотреби и данни за закононарушение на водещи политици /каквито са тя, Кирил Петков и Никола Минчев/? Ние това сме правили през цялата си журналистическа процедура и нямаме никакво желание да обслужваме техния или нечий различен неугледен политически интерес, непроменяемо обвързван с жаждата за власт непременно. Нима всички наши разкрития, върху които те по дифолт градиха и градят своите " предизборни " акции против съперниците си и най-вече довчерашни сътрудници и съратници Борисов и Пеевски, са направени от тях, а не от нас през годините!? И какъв е точния вододел за политиците на " положително " и " неприятно " в публицистиката, с изключение на персоналния им частен и не всеки път чистолътен и честен интерес? Това, което е тяхната заслуга в сегашната печална реалност, е " изпирането " на корпулентните, съешаване с мафиотския модел, само поради пари и власт. Предавайки напъните и очакванията на всички почтени и свободни хора в България! 

3. Бориславова чакала с неспокойствие " правосъдното дело " по проблема с фалшификациите. Ние го чакаме още повече, само че с безпределно биволско самообладание, поради досегашната мудна работа на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, тъй като въпросът е пределно явен, неопровержимо доказуем и значим за цялата ни страна. Без значение от някогашни и бъдещи безпринципни #Сглобки с #Мафията, на които Лена и политическия им тим са корифеи.

4. Лена Бориславова декларира, че " почита проверяващата публицистика ". Ние като обект на такова почитание напълно не усещаме нищо сходно, в противен случай. Ако това беше най-малко малко истина, Лена и Кирил щяха да отговорят на простичките въпроси, които им изпратихме публично " С почитание ", преди да публикуваме каквото и да е за подправените документи и подписи! От техния пресцентър обявиха, че те са известени и да чакаме възможен отговор. Последва тотално безмълвие и никакъв опит за контакт даже, при другояче огромната интензивност за позиция при други тематики! Вместо това сме заляти от хейт, клюки и най-гнусни избрания, закани и обиди от черната им агиткаджийска тролска войска. И това сме изпитвали нееднократно от разнообразни направления, съгласно казионно ръководещата политическа мощ в България все още на наше нехаресване от нея следствие!

Ние, като проверяващи публицисти, работещи съгласно професионалните и етични международни стандарти, взехме решение да им зададем тъкмо по 1 /един/ елементарен въпрос, който не изисква огромно мислене и на който може да се отговори елементарно и малко, единствено с " ДА " или " НЕ ". Тъй като до през днешния ден, към този момент 4-ти ден, не сме получили никакъв отговор от Кирил Петков и Лена Бориславова, а вместо това слушаме безумни и цинични политически мантри на спешния им ПР, ще си позволим да им ги зададем обществено и се надяваме въпреки всичко да получим съответен отговор! 

Въпрос към Кирил Петков: 

" Подписвал ли сте се под Протокол от 20.04.2021 година за разлепване на предложения и за привикване на Общо заседание на Сдружение " Да запазим Корал ", на което сте публично заменен като шеф с Мартин Драгулев? "

Въпрос към Лена Бориславова:

" Получавала ли сте публично пълномощие от Председателя на Сдружение " Да запазим Корал " Атанас Русев да го представлявате? "

Отговорът на тези обикновени въпроси не би трябвало да отнеме повече от няколко минути, дано бъдат часове, тъй като това е нещо, което не може да се не помни или заличи в паметта на висшите ни политици. За страдание, до сегашния миг няма подобен отговор, нито от единия, нито от другия. Само ДА или НЕ е задоволително в тази ситуация, а това би било изключително значимо и за цялата общност, която има правото да знае истината.

Очакваме към момента с самообладание недадените отговори на Бориславова и Петков, тъй като те са значими за Върховен административен съд! Не имаме вяра още преди да бъде направена каквато и да е обява юристите на Лена и Кирил да са ги посъветвали да не дават изказвания на публицисти. А в случай че е по този начин, значи това приказва единствено за себе си!

P.S. И послание към Българска национална телевизия. Българска национална телевизия " Денят стартира " - проличава ви отдалеко, че не изпълнявате предназначението си да бъдете справедлива и обществено-представителна медия, каквато би трябвало да сте по закон, а сте се трансформирали в естрада на зловредна спешна политическа ПР операция, която еднолично си прокарва изтърканите и обидни опорки посредством вашата естрада. Не че е сефте, само че наподобява срамно в профил, да знаете!

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР